domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

Želite prispevati pomoč za bolne in revne domače otroke?

 

Želite pomagati bolnim otrokom in njihovim družinam v Sloveniji?

 

Donirajte do 0,5% dohodnine naši Ustanovi fundaciji za pomoč otrokom

 

Po zakonu o Dohodnini lahko do 0,5% delež od davka na vašo dohodnino namesto državnemu proračunu prispevate naši Ustanovi - Fundaciji za pomoč otrokom.

Kot 11 let delujoča neprofitna, nevladna in neodvisna organizacija pomagamo bolnim otrokom v stiski na celotnem področju Republike Slovenije. Ker so otroci naš največji zaklad, ne glede na zdravje, bolnim moramo pomagati, še posebej takrat, ko v svoji šibkosti in ranljivosti skupaj s starši ne najdejo izhoda. Njihovo število se je v zadnjem desetletju podvojilo, vse več je tudi takšnih, ki so brez zaključnih diagnoz, veliko jih imamo tudi z imunskimi težavami in sodobnimi, pri nas še slabo poznanimi boleznimi. Takrat so starši še posebej osamljeni. In mnogi izmed njih, ne poznajo vseh stvari, ki jih starši bolnega otroka kar morajo poznati. Hudo je, ko stopijo na novo, njim popolnoma nepoznano pot z boleznijo. In skupaj jim lahko pomagamo, da bo le ta lažja.
Vašega prostovoljnega prispevka smo v naši državi prostovoljci še kako veseli, saj nam z njim omogočate kakovostno neodvisno pomoč otrokom, ki zaradi svojih zdravstvenih težav niso več samo otroci, temveč nemočna, nesrečna, nedolžna bitja z velikimi žalostnimi očmi.

Z vašo donacijo do 0,5% dohodnine, našo srčnostjo, izkušnjami in strokovnim znanjem, lahko skupaj naredimo življenje, katerega sleherni starši želijo svojemu otroku, tudi drugim, bolnim otrokom, bolj prijazno.

V kolikor se odločite za tovrstno donacijo, boste pomagali bolnim otrokom in njihovim družinam dobiti kakovostno in neodvisno pomoč. Svoj izpolnjen obrazec pošljite najkasneje do 31.decembra na vaš Davčni urad ( seznam na zadnji strani).
Vsem, ki se boste za to vrsto pomoči odločili, se v imenu ¨Malih bolnih junakov¨, najlepše zahvaljujemo!

Prostovoljci
Ustanove Fundacije za pomoč otrokom 
 

 

Veseli bomo, če o tej možnosti obvestite tudi vaše najbližje, sorodnike, prijatelje, sodelavce, sosede in ostale znance. V IMENU DOMAČIH OTROK SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEMO! NATISNITE ŽE IZPOLNJEN OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE FUNDACIJI ZA POMOČ OTROKOM

 

DAVČNE IZPOSTAVE KAMOR POŠLJETE SVOJ OBRAZEC

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami