domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Bliža se konec leta

10.12.2014

Nov začetek, čudežni čas bele odeje, lectovih okraskov, božičnih pesmi, čustvenih izjav, plesa, smeha, pesmi, zahval, prošenj, obdarovanj…in morda nekaj počitka. A ne za vse…za vse, ki v svojem poslanstvu sledimo srcu, ki nas vodi v sočut in aktivno reševanje ter neskončno željo lepšati trenutke in usode, imamo v tem čudovitem času največ dela. Vendar potrebujemo vašo pomoč.

Naša naloga je, da vložimo vse napore v naše poslanstvo skozi vse leto, a največje duševne ter finančne stiske se dogodijo in zaznavajo ravno v najlepšem času leta. Prav zaradi tega, ker se takrat ljudje počutimo najbolj šibke in nemočne, ko nam življenje ponagaja. Počutimo se najbolj osamljene, če smo v svoji stiski pozabili, da morda prijateljem ni mar, če nam morajo pomagati oni in mi ne moremo njim.

Vsi bi si želeli biti srečni, močni, uspešni, vendar nas življenje dviga in spušča in dviga in spušča. Vsak ima svoje težave, eni večje, drugi manjše, ali pa le na različne težave različno gledamo. Vselej pa smo močnejši in nam moč vrača prav večje trpljenje drugih. Kot da bi nas pokvarjeno tolažilo to, da mi nismo najbolj ubogi. Razmišljanja, skrbi in poti so tako različna, kolikor različnih misli bi lahko brali. Vsak hodi svojo pot, čisto vsak. Vendar smo lahko združeni v skupnem poslanstvu solidarnosti do soljudi. Ne le ob koncu leta, temveč vselej, vse leto. In pošteno rečeno, smo v Sloveniji res narod sočutnih duš. Velikokrat stokamo, kritiziramo, obsojamo, a dejansko nikoli ne mislimo tako hudo, kot izpade. Nosimo dobre energije in lepo je, če jih z dejanji prenesemo tudi optično na sočloveka. Tako, da se zazna, saj nam telepatske sposobnosti večini niso dane. Zato pokažimo svojo podporo, kolikor nam dopuščajo zmožnosti. Če ne preko nevladnih organizacij, pa sami, v svoji ulici, v šoli, ki jo obiskuje naš otrok, kjerkoli, kjer zaznavamo stisko.

Naši bolni otroci ter njihovi starši, ki so se v najlepšem letnem obdobju, a za njih najtežjem, v svojih stiskah obrnili na našo ustanovo in mi v njihovem imenu na vas, bodo vaše pomoči neizmerno veseli! Z veliko odgovornostjo bomo poskrbeli, da jo ažurno predamo.


Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami