domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Bliža se konec leta 2018, pomagajte Malim junakom tudi vi

31.12.2015

 

December 2018

 

Nov začetek, čudežni čas bele odeje, lectovih okraskov, božičnih pesmi, čustvenih izjav, plesa, smeha, pesmi, zahval, prošenj, obdarovanj…in morda nekaj počitka. A ne za vse…za vse, ki v svojem poslanstvu sledimo srcu, ki nas vodi v sočut in aktivno reševanje ter neskončno željo lepšati trenutke in usode, imamo v tem čudovitem času največ dela. Vendar potrebujemo vašo pomoč.

 

Naša naloga je, da vložimo vse napore v naše poslanstvo skozi vse leto, a največje duševne ter finančne stiske se dogodijo in zaznavajo ravno v najlepšem času leta. Prav zaradi tega, ker se takrat ljudje počutimo najbolj šibke in nemočne, ko nam življenje ponagaja. Počutimo se najbolj osamljene, če smo v svoji stiski pozabili, da morda prijateljem ni mar, če nam morajo pomagati oni in mi ne moremo njim.

 

Vsi bi si želeli biti srečni, močni, uspešni, vendar nas življenje dviga in spušča in dviga in spušča. Vsak ima svoje težave, eni večje, drugi manjše, ali pa le na različne težave različno gledamo. Vselej pa smo močnejši in nam moč vrača prav večje trpljenje drugih. Kot da bi nas pokvarjeno tolažilo to, da mi nismo najbolj ubogi. Razmišljanja, skrbi in poti so tako različna, kolikor različnih misli bi lahko brali. Vsak hodi svojo pot, čisto vsak. Vendar smo lahko združeni v skupnem poslanstvu solidarnosti do soljudi. Ne le ob koncu leta, temveč vselej, vse leto. In pošteno rečeno, smo v Sloveniji res narod sočutnih duš. Velikokrat stokamo, kritiziramo, obsojamo, a dejansko nikoli ne mislimo tako hudo, kot izpade. Nosimo dobre energije in lepo je, če jih z dejanji prenesemo tudi optično na sočloveka. Tako, da se zazna, saj nam telepatske sposobnosti večini niso dane. Zato pokažimo svojo podporo, kolikor nam dopuščajo zmožnosti. Če ne preko nevladnih organizacij, pa sami, v svoji ulici, v šoli, ki jo obiskuje naš otrok, kjerkoli, kjer zaznavamo stisko.

 

Naši bolni otroci ter njihovi starši, ki so se v najlepšem letnem obdobju, a za njih najtežjem, v svojih stiskah obrnili na našo ustanovo in mi v njihovem imenu na vas, bodo vaše pomoči neizmerno veseli! Z veliko odgovornostjo bomo poskrbeli, da jo ažurno predamo.

  

 
Vabimo Vas, da podprete naše aktivnosti za ¨Male junake¨ in se vključite v decembrski projekt pod nazivom ¨ Pomagajmo Malim junakom 2019 ¨...

 

 

Kratka prošnja - Pomagajmo ¨malim bolnim junakom¨ 2019

 

 

 Donatorska pogodba za pomoč ¨Malim bolnim junakom¨ 2019

 

 

Donacijo nam lahko nakažete tudi neposredno na naš račun:


Ustanova fundacija za pomoč otrokom ( UFZPO) 
Ilirska c. 2, 4270 Jesenice
IBAN: SI56 0209 2009 0588 516
SWIFT: LJBASI2X
koda namena: CHAR
referenca: SI00 in datum v obliki ddmmllll

 

Hvala lepa ker pomagate ¨Malim junakom¨...


Najlepša hvala za pozornost, veliko zdravja, uspehov, pozitivne energije ter ljubezni, 


 
Olga J. Bahun
Predsednica uprave Fundacije 

 

 

Pomagate pa lahko tudi tako, da na številko ¨1919 pošljete SMS sporočilo s ključno besedo ¨POMOC5 in tako prispevate 5 € za pomoč ¨Malim bolnim junakom¨. Iz srca Hvala!

 

 

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom že 18 let deluje v javnem interesu. Pravne osebe lahko donacije uveljavljate kot davčno olajšavo do višine 0,3 % obdavčenega prihodka oz. največ do davčne osnove (po ZDDPO-2).

 


Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami