domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Poučno razvedrilna predstava z našim MALIM JUNAKOM in GOSPO BOŽIČKOVO

19.11.2013

 

 

Poučno razvedrilna predstava z našim MALIM JUNAKOM in GOSPO BOŽIČKOVO za družbeno odgovorne naročnike, ki želijo nuditi otrokom svojih zaposlenih in drugim poučno zabavo.


V poučno - razvedrilni pripovedni igri oz. predstavi sodelujejo otroci, ki jih Mali junak sprašuje o željah, jim pripoveduje modrosti, jih poučuje, jih stimulira, sproti prebere kak odlomek iz knjige Moje misli, moje sanje, ... in na koncu vsak otrok pove, v skladu z možnostmi, če gre za manjšo skupino, pa napiše, ali še bolje, nariše želje, ki niso materialne, pri tem pa pomaga gospa Božička, ki otroške želje nato odnese v širni svet. Pove jim, da naj nato vse leto pogosto in zelo močno mislijo nanje, da se bodo le te uresničile. In vemo, da je včasih potrebno počakati, se pa zanesljivo uresničijo, če je to dobro za nas in če res močno verjamemo v to .... kot se bodo lahko želje uresničile hudo bolnim otrokom, saj bo naročnik del sredstev namenil njim, in njihovim željam po izboljšanju zdravja.

Igrata: Mathias Štefančič in Katja

Od vsake predstave gre del sredstev bolnim otrokom, ki čakajo na možnosti diagnosticiranja, zdravljenja in želenih pomagal ter dodatkov, pa tudi tistih stvari, ki lahko popestrijo njihova življenja in jim za trenutek pomagajo pozabiti na njihovo drugačnost. Žal vse pogosteje starši svojim bolnim sončkom ne morejo nuditi tistega, kar bi moralo biti samoumevno. Vsak starš in vsak otrok žal nima možnosti ali pa ne želi iti v javnost in zaprositi za pomoč.


Dodatne možnosti:


- Vsi otroci rišejo za Male bolne junake, nato podjetja te risbice lahko razstavijo.
- Če podjetje dodatno donira, lahko Mali junak obišče na domu tudi bolnega otroka zaposlenih ali bolnega otroka, ki ga izberejo v Ustanovi Fundaciji, mu odnese risbice ali izdelke, ki so jih narisali zdravi oz. drugi otroci, lahko tudi darilo     kakega donatorja oz. po želji ...

Veselimo se že skupnega igranja z vašimi malčki ...

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na GSM 051 480 535 …

 

 

 Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami