domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Sodelovanje z gospo Pulko in Dijaškim domom Ptuj

4.10.2010
V mesecu maju se je na našo ustanovo obrnila predsednica domskega sklada dijaškega doma Ptuj, gospa Klementina Pulko s pobudo, da bi združili skupne potrebe po sredstvih na Srečanju vzgojiteljev dijaških domov v Murski Soboti, ki se je odvijal konec meseca Junija.

V ta namen smo pripravili kristalna ter zlata srca, skupaj 100 kos, pomagali smo tudi s košaricami, panoji za popestritev prostora dogodka, zgibanko. Na prireditve odzivnosti ni bilo veliko, saj je bila večina udeležencev brez gotovine in tudi sama udeležba je bila bolj slaba. Pa vendarle se je zbralo nekaj sredstev, z delčkom smo pokrili nabavo kristalov ter materiala, donacijo pa smo si razdelili, tako, da je bilo nekaj sredstva namenjenih tudi domskemu skladu da bodo pomagali dijakom.

To prijetno sodelovanje smo v mesec septembru ponovili, tokrat uspešnejše in sicer smo ponovno ponudili kristalna srca, zlata srca ter uhančke z zlatimi srčki. Veseli smo tovrstnega sodelovanja, saj smo s skupnim trudom lahko pomagali tako otrokom dijaškega doma ter našim bolničkom. Sodelovanje pa nas je pripeljalo tudi do drugačnih medsebojnih pomoči in ga nameravamo vzdrževati tudi v naprej.
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami