domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Razširitev projekta "Obrišimo solzico malemu junaku"

16.8.2010
Naš projekt s kristalnimi solzicami Swarovski, namenjen našim malim junakom se je v naši domovnici lepo prijel. Prejeli smo res veliko število pohval, največja pohvala pa je podpora ter sodelovanje več tisočih posameznikov in tudi podjetij.

Na željo številnih donatorjev in podpornikov projekta, da bi postali lastniki še kakega novega kristala, ki bi simboliziral pomoč bolnemu otroku pri nas, smo kristalnim solzicam dodali nove simbole od src, do umetnikih kristalov, križa, ginka, lotosa, tudi uhančkov, vse proizvajalca Swarovski s čimer smo olajšali delo razdeljevanja sredstev tudi sebi. Namreč vsak izmed simbolov ponazarja drugačne vrste pomoč posameznemu otroku in tako smo si olajšali razdeljevanje zbranih donacij.

Z upanjem, da bodo simboli donatorjem všeč, da bodo še laže razumeli vrsto in način naše pomoči skozi ta lep projekt, v katerem smo vsi srečni, tako otroci, ki prejmejo pomoč, kot donatorji, ki prejmejo čudovit simbol s katerim lahko lično ponazorijo svojo družbeno odgovornost kot tudi mi in naša ustvarjalnost združena v dobrobit obojih smo se srcem ter podporo podjetja Swarovski lotili nadgradnje projekta. Dogovorili smo se tudi, da bomo kristale menjali in morda razširili še v druge vrste nakita.
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami