domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

Slika
Slika
Slika

Nesebično praznovanje pomembnih dogodkov naših donatorjev vseh generacij

5.7.2010
Z veliko hvaležnostjo moramo v naših obvestilih nameniti pozornost tistim, ki ste ob vaših praznikih ali pa ob izredno tragičnih dogodkih namenili pozornost našim bolnim otrokom. Ni vas malo tistih, ki ste se tako ob praznovanju obletnice poroke, skupnega življenja, rojstnih dni ali celo ob tragični izgubi dragega svojca odrekli darilom ali posvetilom v dobrobit naših malih bolnih junakov. In kar nekaj posameznikov je takšnemu odrekanju zvestih že daljše obdobje.
 
To je za nas ena najlepših donacij, ki z veliko pozitivne energije vselej prinese srečo in boljšo prihodnost tistim, ki bi brez vas ostali sami v svojih stiskah. Vse poklone staršem, ki že od mladih nog vzgajate svoje ¨hvala Bogu¨zdrave otroke v duhu solidarnosti do manj srečnih sovrstnikov in se vaši otroci v dobrobit bolnih sovrstnikov odrekajo darilom zase. V vaših otrocih tli upanje v svetlo prihodnost.
 
V tem ne moremo mimo najzvestejših dveh mamic, ki ju imamo neizmerno radi, naša Ana, ki ima tudi sama bolnega sinčka in Ines, ki je mamica dveh veseljačkov. Praznujemo in žalujemo z vami.
Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami