domovpišite namdodaj med priljubljenenatisni stran
pošljite nam SMS
z vami že 10 let
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Ustanova Fuzndacija Za Pomoc Otrokom
Niste prijavljeni
(0)
Vaša košarica je še prazna.


Zapri ko�arico

 

 

Slika
Slika
Slika

KAKO JE FUNDACIJA NASTALA


Pobudo za ustanovitev Ustanove-Fundacije za pomoč otrokom sta dala starša dolgotrajno obolelega otroka s posebnimi potrebami, saj sta v obdobju otrokove bolezni, pridobila precej izkušenj glede različnih težav, s katerimi se starši in otroci srečajo v okoliščinah, v katere so bili neusmiljeno postavljeni.

Na njuni poti, sta tekom zdravljenja otroka spoznala mnogo dobrih ljudi, ki so se žal v hudih stiskah in dejstvih izgubili. Ostali so brez vsega - zdravja, dela, denarja, obenem pa še brez upanja in samospoštovanja,...

A namesto, da bi v tej grozni situaciji tudi sama klonila in se spraševala - zakaj prav njun otrok, sta raje našla v tem nekaj dobrega, ter predlagala ustanovitev fundacije. Združila sta ljudi enakih pogledov in nazorov z enim in edinim ciljem - pomagati bolnim domačim otrokom, ter jim omogočiti človeka vredno življenje !!

V upravi fundacije, so ugledni člani saj denar, katerega pridobimo preko donatorjev namenjamo samo za zdravljenje in pomoč domačim bolnim otrokom, otrokom v stiski in njihovim družinam.V Fundaciji ni nihče zaposlen in delujemo po načelu prostovoljstva.

 

 

Naši pokrovitelji

Element Lab d.o.o.


Pridružite se nam na facebooku Glejte nas na vimeo Pošlji SMS Potrdilo o pristnosti kristalov swarovski elements

Pravice pridržane 2001 - 2012, FZPO.ORG

izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih trgovin
Gostovanje spletnih strani
CGP - Celostna grafična podoba

Placilo s kreditnimi karticami